簡単でとってもローカロリーなスープです。これにペンネを入れてもいいですね。パルメジャンレジャーノをかけて食べても美味しいです。
- ソーセジ2本
- ベーコン2枚
- たまねぎ1個、粗みじん
- キャベツ250g
- ズッキーニ一本
- マッシュールーム5個
- セロリー1本
- チキンスープ1カップまたはチキンスープのもと大さじ2
- お水6カップ
- トマト2個
- ひよこ豆(缶詰)3/4カップ
- 2 Hot dogs, Sliced
- 2 strips Bacon, Chopped
- 1 Cup Onion, Chopped
- 250 g Cabbage
- 150 g Zucchini
- 100 g Mushrooms
- 150 g Celery
- 1 cup Nonfat chicken soup
- 1 tbsp. chicken soup bouillon
- 6 cups water
- 1 teaspoon salt
- 1 cup Tomato chopped
- ¾ cup chick peas
- すべてを食べやすい大きさに切る
- ベーコンとホットドッグをいいためる
- ベーコンの脂が出たらたまねぎを炒め、トマト以外の野菜を入れていためる
- トマトを足して、スープとお水を入れ20分〜30分に込む
- 最後に味見をして塩こしょうを足す。
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- Chop all ingredients
- Heat nonstick soup pan, cook chopped bacon and hot dog till bacon releases oil
- Add and cook chopped onion 1 to 2 minutes.
- add mushroom , cabbage, zucchini, cook 3 minutes.
- add tomato, chicken soup, water and chicken bouillon
- boil 20 to 30 minutes.
- add salt and black pepper (option) for taste.
(Serves 4)
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