In the US, it is very difficult to find the head of a Yellowtail fish. If you go to Japanese grocery fish market, you can ask for "Buri(yellowtail) Kama(head)". You can also make this recipe with other fish like salmon, chilean sea bass, or even cod fish filet.
Ingredients:
- 1 Yellowtail head
- 1 tsp Sea Salt
- 1/2 tsp Tarragon
- 1/2 tsp Thyme
- 1/2 tsp Rosemary
- 1個 ぶりのかま
- 小さじ1美味しいお塩
- 小さじ半分タラゴン
- 小さじ半分タイム
- 小さじ半分ローズマリー
- Dry fish with a paper towel
- Mix together the salt, thyme, tarragon and rosemary.
- Sprinkle this herb mix on the fish.
- Place the fish in a cool place for one hour (kitchen is fine but not next to fire). Don't cover or wrap it. You want it to be a bit dry.
- Grill fish for 5 minutes on each side or till well done.
- Serve with lemon
- お魚を冷蔵庫から出して、紙タオルで水気をふきとる。
- 塩からローズマリーまですべてをミックスします。
- お魚にまんべんなく塩ハーブミックスを降ります。
- 一時間ほど涼しいところにおいて、表面を少々乾燥させます
- 魚焼きグリルで両面をこんがり焼き中まで火を通して、熱々をレモンと一緒に出します。
(Serves 1-2)
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