Tuesday, January 11, 2011

Tofu with Soy beans and Green peas お豆腐のお豆煮

This is Tofu dish using all Trader Joe's products. They have very useful frozen foods like Soycutash and Organic Tofu which is very good. This dish is very easy, quick and satisfy

Ingredients: 材料


  • 1 Tofu cut for 8 pieces. 
  • 1/2 cup frozen green peas 
  • 1/2 cup frozen Soycutash
  • 1/4 cup frozen small shrimp or cray fish. 
  • 1 cup chicken or vegetable soup 
  • 2tsp corn starch mix with 2Tbsp water

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  • お豆腐 1パック 8等分にする
  • 冷凍グレーンピース 1/2カップ
  • 冷凍枝豆ミックス  1/2カップ
  • 冷凍小エビ、またはザリガニ 1/4カップ
  • チキンスープまたは野菜スープ 1カップ
  • 片栗粉 小さじ2杯程

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Directions: 作り方

  1. put all frozen foods in to the pan, 
  2. put Tofu on the vegetable and put soup
  3. Cover and cook medium hight heat till boil 
  4. as soon as boil the soup, turn to small heat and cook for 15 to 20 minutes.
  5. taste and add salt or soy sauce if you want. 
  6. put tofu in to the dish, boil beans again and add corn starch mix and make little thick sauce.
  7. pour on top of Tofu and serve.
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  1. すべての冷凍食品を鍋にいれ、その上にお豆腐をのせ、ふたをして強火にかける。
  2. 煮えて来たら弱火にして、15分から20分ほどコトコト煮る。
  3. 味見をして塩やお醤油で味を整え、お豆腐をまずお皿に盛り、残った汁に水と来片栗粉を入れ、とろみをつけてお豆腐にかけて出来上がり。

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