Ingredients: 材料
- 1 Tofu cut for 8 pieces.
- 1/2 cup frozen green peas
- 1/2 cup frozen Soycutash
- 1/4 cup frozen small shrimp or cray fish.
- 1 cup chicken or vegetable soup
- 2tsp corn starch mix with 2Tbsp water
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- お豆腐 1パック 8等分にする
- 冷凍グレーンピース 1/2カップ
- 冷凍枝豆ミックス 1/2カップ
- 冷凍小エビ、またはザリガニ 1/4カップ
- チキンスープまたは野菜スープ 1カップ
- 片栗粉 小さじ2杯程
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Directions: 作り方
- put all frozen foods in to the pan,
- put Tofu on the vegetable and put soup
- Cover and cook medium hight heat till boil
- as soon as boil the soup, turn to small heat and cook for 15 to 20 minutes.
- taste and add salt or soy sauce if you want.
- put tofu in to the dish, boil beans again and add corn starch mix and make little thick sauce.
- pour on top of Tofu and serve.
- すべての冷凍食品を鍋にいれ、その上にお豆腐をのせ、ふたをして強火にかける。
- 煮えて来たら弱火にして、15分から20分ほどコトコト煮る。
- 味見をして塩やお醤油で味を整え、お豆腐をまずお皿に盛り、残った汁に水と来片栗粉を入れ、とろみをつけてお豆腐にかけて出来上がり。
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