Saturday, December 24, 2011


Very simple but delicious, Garlic Octopus with Olive oil
蛸のガーリックオリーヴオイル煮
簡単で美味しいスペインのタパス風なお料理です。これにおいしいパンがあれば大満足!

  • one or two leg of  Cooked octopus  (please see page 'Taro roots with Octopus, Japanese NIMONO')
  • 1Tbs Garlic grated (you can use as mach as you want to )
  • 1/4cup to 1/2 cup olive oil 
  • 1/4cup Parsley
  • 1tsp crushed dry chili paper ( option)
  • Black paper

  1. Heat the oven for 400 degree. 
  2. put the all ingredients expect Black paper in to grille pan. 
  3. Cook in the oven about 15 to 18  minutes. 
  4. Serve immediately to the table put fresh crashed black paper as you wish,
  5. please be careful it is very hot,

柔らかく煮たタコと(里芋と蛸の煮物を参照してください)すりおろしたニンニク1かけ分とパセリ、お好みで赤唐辛子、を耐熱皿に入れ、200度に熱したオーヴンにいれて15分から18分程焼いて仕上げに黒こしょうを挽いて出来上がりです。やけどに注意して熱々をお召し上がり下さい。

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